Συστηθείτε
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Συστηθείτε
Παρακαλούνται τα νέα μέλη , να γράψουν δύο λόγια για τον εαυτό τους καθώς και για τα είδη πουλιών που έχουν στην κατοχή τους. Αυτό θα βοηθήσει τα υπόλοιπα μέλη να δημιουργήσουν μαζί σας οικειότητα και ομαδικότητα . Στόχος και σκοπός , είναι πάντα η γνώση και η απόκτηση εμπειρίας για την διατήρηση , υγεία , διαμονή και αναπαραγωγή των πουλιών μας.
Σας ευχαριστούμε.
Σας ευχαριστούμε.
Απ: Συστηθείτε
Καλώς σας βρήκα παιδιά!Με το δεξί! Χαίρομαι πολύ που θα μπορώ να μοιραστώ την αγάπη μου για όόόλα τα πουπουλένια πλασματάκια.Φροντίζω parrotlets καναρινάκια,budgie,lovebirds,νανάκια. Τα αγαπω ολα το ιδιο ,καθως και των φιλων!!!!
Eillen- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 19/02/2012
Καλώς μας όρισες , και καλή περιήγηση ευχομαι. Γραψε το ονομά σου στο προφίλ σου , ωστα να υπαρχει η γνωριμία μας. Να είσαι καλα κι εσύ αλλά και τα πουλάκια που διαθέτεις.
Eillen έγραψε:Καλώς σας βρήκα παιδιά!Με το δεξί! Χαίρομαι πολύ που θα μπορώ να μοιραστώ την αγάπη μου για όόόλα τα πουπουλένια πλασματάκια.Φροντίζω parrotlets καναρινάκια,budgie,lovebirds,νανάκια. Τα αγαπω ολα το ιδιο ,καθως και των φιλων!!!!
Καλως όρισες Eillen και εσυ στην φτερωτή μας παρέα.Θα θέλαμε πολύ όμως να μας συστήσεις τα φτερωτά σου φιλαράκια και να μας πείς δυο λογάκια για αυτά.
eustathios- Αριθμός μηνυμάτων : 42
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2012
Τόπος : athens
γεια σας και απο εμενα!Με λενε Λουκα και προσφατα αποκτησα ενα ¨"ζευγαρακι" parrotlet forpus σε πρασινο αρχεγονο χρωμα!Ειναι η πρωτη φορα γενικα που ασχολουμαι με παπαγαλακια και εχω μαθει τα περισσοτερα για το μεγαλωμα τους απο διαφορα site και forum και καπως ετσι βρεθηκα και εδω.
το forum ειναι αρκετα καλα κατηγοροποιημενο και συντομα θα ξεκινησω ερωτησεις για διαφορα πραγματα.Προς το παρων η εκτροφη ειναι κατι που δεν με ενδιαφερει.
Θα ηθελα να κανω μονο μια αρχικη ερωτηση:οταν τα πηρα τα forpus μου ειπαν οτι ειναι ταισμενα στο χερι αλλα μετα απο μια εβδομαδα σχεδον που τα εχω ,αν και δεν φοβουνται τοσο πολυ, παρολα αυτα οταν προσπαθω να τα ταισω πανικοβαλονται.Αυτο ειναι λογικο για παπαγαλακι ταισμενο στο χερι ?η απλα εγω ειμαι πολυ βιαστικος?
το forum ειναι αρκετα καλα κατηγοροποιημενο και συντομα θα ξεκινησω ερωτησεις για διαφορα πραγματα.Προς το παρων η εκτροφη ειναι κατι που δεν με ενδιαφερει.
Θα ηθελα να κανω μονο μια αρχικη ερωτηση:οταν τα πηρα τα forpus μου ειπαν οτι ειναι ταισμενα στο χερι αλλα μετα απο μια εβδομαδα σχεδον που τα εχω ,αν και δεν φοβουνται τοσο πολυ, παρολα αυτα οταν προσπαθω να τα ταισω πανικοβαλονται.Αυτο ειναι λογικο για παπαγαλακι ταισμενο στο χερι ?η απλα εγω ειμαι πολυ βιαστικος?
lg- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2012
Καλως ορισες στην παρεα μας φιλε Λουκα.Ευχομαι εδω στο forum να βρεις απαντησεις στις ερωτησεις που θετεις.Γενικα τα parrotlet ειναι πολυ αγαπητα πουλια και αν εχουν ταιστει στο χερι ειναι παρα πολυ φιλικα με τους ανθρωπους.Το θεμα σου ομως ειναι οτι οταν υπαχει ζευγαρακι parrotlet,δενονται μεταξυ τους και αγνωουν λιγο το αφεντικο τους.Γιαυτο λοιπον οταν περνουμε parrotlet ταισμενο στο χερι συνηθως προτιμουμε να ειναι μονο του για να δεθει ποιο πολυ με εμας.
eustathios- Αριθμός μηνυμάτων : 42
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2012
Τόπος : athens
Καλησπέρα Λουκά και να χαίρεσε τα parrotlet σου. Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα , σχετικά με το ταίσμα των πουλιών . Προσπάθησε να τα κάνεις να αισθανθούν άνετα μαζί σου , δελέασέ τα με κάποια λιχουδιά , ώστε να αποκτήσουν εξοικίωση μαζί σου.
Γεια σας παιδιά.
Απέκτησα την περασμένη Δευτέρα (01/10/2012), το πρώτο μου παπαγάλο Parrotlet.
Με λένε Μιχάλη και μεγάλωσα με σκύλους γάτες, οπωσδήποτε κάποιο καναρίνι στο σπίτι (όπως εύστοχα αναφέρει και ο φίλος ο Νίκος), σπανιότερα καρδερίνες, λουγαράκια, φλώρια και άλλα άγρια ωδικά πουλάκια (αδυναμία του πατέρα μου), αλλά κατά καιρούς και παπαγαλάκια (Budgie). Τότε τα σπίτια ήταν μικρά με μεγάλες αυλές, να χωράνε τα ζωάκια μας.
Σήμερα, στο διαμέρισμα, έχω μαζί μου ένα σκυλάκι τη Φόξυ (6 ετών), αχώριστος σύντροφος στις βόλτες μου στην Πάρνηθα και στα Τζουμέρκα και ένα καναρινάκι τον Κίτσο τον Δέκατο Τέταρτο (7 μηνών).
Δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου παπαγάλο και μάλιστα σε ρόλο κατοικίδιου. Μόλις όμως είδα αυτή την πονηρή χαμογελαστή φατσούλα στο δίκτυο το πήρα αμέσως απόφαση.
Και νάμαι τώρα με την μικρή παπαγαλίνα (αβάπτιστο) … χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα για το τι πρέπει να κάνω για να είναι ευτυχισμένη… επαφίεμαι στη βοήθειά σας.
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Ελπίζω να μάθω πολλά από της συζητήσεις σας.
Παρεμπιπτόντως ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ στους υπεύθυνους του Forum για την προσεγμένη δουλειά τους και το ύφος τους. Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.
ΜΙΧΑΛΗΣ
Όταν έχεις γύρο σου ευτυχισμένα πλάσματα, δεν μπορεί παρά ευτυχισμένος να ‘σαι και ‘σύ.
Απέκτησα την περασμένη Δευτέρα (01/10/2012), το πρώτο μου παπαγάλο Parrotlet.
Με λένε Μιχάλη και μεγάλωσα με σκύλους γάτες, οπωσδήποτε κάποιο καναρίνι στο σπίτι (όπως εύστοχα αναφέρει και ο φίλος ο Νίκος), σπανιότερα καρδερίνες, λουγαράκια, φλώρια και άλλα άγρια ωδικά πουλάκια (αδυναμία του πατέρα μου), αλλά κατά καιρούς και παπαγαλάκια (Budgie). Τότε τα σπίτια ήταν μικρά με μεγάλες αυλές, να χωράνε τα ζωάκια μας.
Σήμερα, στο διαμέρισμα, έχω μαζί μου ένα σκυλάκι τη Φόξυ (6 ετών), αχώριστος σύντροφος στις βόλτες μου στην Πάρνηθα και στα Τζουμέρκα και ένα καναρινάκι τον Κίτσο τον Δέκατο Τέταρτο (7 μηνών).
Δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου παπαγάλο και μάλιστα σε ρόλο κατοικίδιου. Μόλις όμως είδα αυτή την πονηρή χαμογελαστή φατσούλα στο δίκτυο το πήρα αμέσως απόφαση.
Και νάμαι τώρα με την μικρή παπαγαλίνα (αβάπτιστο) … χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα για το τι πρέπει να κάνω για να είναι ευτυχισμένη… επαφίεμαι στη βοήθειά σας.
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Ελπίζω να μάθω πολλά από της συζητήσεις σας.
Παρεμπιπτόντως ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ στους υπεύθυνους του Forum για την προσεγμένη δουλειά τους και το ύφος τους. Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.
ΜΙΧΑΛΗΣ
Όταν έχεις γύρο σου ευτυχισμένα πλάσματα, δεν μπορεί παρά ευτυχισμένος να ‘σαι και ‘σύ.
ΜΙΧΑΛΗΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ημερομηνία εγγραφής : 01/10/2012
Τόπος : Πεύκη
Κε Μιχάλη να σας ζήσουν όλα τα κατοικίδια που έχετε . Η Φόξυ ειναι στην εικόνα που ανεβάσατε? Τρομερή φατσούλα. Στις αναλογες ενότητες του Forum μπορείτε να γράψετε όποια απορία έχετε και η λυση θα σας δοθεί. Αφιερώστε λίγο απο τον χρόνο σας στην νεα σας φίλη και θα δείτε οτι θα σας ανταμείψει με τον ζωηρώδη χαρακτήρα της.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης